ilona dijkstra fotografie

Algemene voorwaarden

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

 

Art. 1 Algemeen

Ilona Dijkstra Fotografie heeft de intentie alles wat op de website staat correct en volledig weer te geven, er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst. Ilona Dijkstra Fotografie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site wordt verstrekt. Ilona Dijkstra Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie of in de studio.  Bij gebruikmaking van de diensten van Ilona Dijkstra Fotografie in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

Art. 2 Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotografe van Ilona Dijkstra Fotografie. Klanten worden om toestemming gevraagd om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet. Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik.  Ilona Dijkstra Fotografie zal de digitale bestanden voortvloeiend uit de fotoreportage na 12 maanden uit haar archief /opslag verwijderen.

 

Art. 3 Fotosessie

Om een afspraak voor een fotosessie vast te leggen stuurt de fotografe altijd een bevestiging. De afspraak is pas definitief zodra de fotografe een bevestiging heeft gestuurd. Na de fotosessie stelt Ilona Dijkstra Fotografie klein formaat afbeeldingen beschikbaar met watermerk in een online galerij. Daarna kunnen de digitale fotobestanden worden uitgekozen. Als je tijdens een reportage ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vindt, dan moet je dat direct tegen de fotografe zeggen. Dat geeft haar namelijk de kans om iets anders te doen. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd.

 

Art. 4 Betaling

Fotopakketten dienen vooraf betaald te worden. Extra fotobestanden of producten die na de fotoshoot besteld worden, kunnen achteraf betaald worden. Producten worden pas geleverd indien de betaling op rekening van Ilona Dijkstra Fotografie is bijgeschreven. Tenzij anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW en exclusief reiskosten.

 

Art. 5 Cadeaubonnen en kortingsbonnen

Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. met acties / aanbiedingen. Cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar bij Ilona Dijkstra Fotografie en geldig tot en met 1 jaar na uitgifte datum en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Een cadeaubon is niet overdraagbaar. Cadeaubonnen zijn geldig voor de fotosessie of producten waarvoor ze zijn uitgegeven, zoals op de cadeaubon staat vermeld.

 

Art. 6 Annuleringsvoorwaarden

In geval van ziekte is het mogelijk om minimaal 24 uur voorafgaande aan de fotoshoot kosteloos een afspraak te verzetten. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de fotoshoot wordt 50% van de factuurkosten gerekend.

Het kan zijn bij een newbornshoot dat de afspraak niet door kan gaan in verband met vroeggeboorte of een slechte situatie van de moeder en/of baby, dan worden hier geen kosten aan verbonden. Indien Ilona Dijkstra Fotografie de afspraak niet kan nakomen door bv. Ziekte of andere onvoorziene omstandigheden zal de fotoshoot op een ander tijdstip gepland worden.

 

Art. 7 Aansprakelijkheid

Ilona Dijkstra Fotografie is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de wederpartij is ontstaan.

Ilona Dijkstra Fotografie kan niet aansprakelijk gehouden worden voor kleurafwijkingen op niet-gekalibreerde beeldschermen en afdrukken die door een ander bedrijf geleverd worden.

Ilona Dijkstra Fotografie stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder goede foto’s dan normaal door omstandigheden die buiten de invloed van de fotografe vallen. Hierbij moet gedacht worden aan kinderen die niet meewerken, instructies die niet opgevolgd worden, weersomstandigheden, locaties die niet door de fotografe gekozen zijn.

 

In geval van schade door de opdrachtgever schade wordt toegebracht aan apparatuur tijdens een shoot, wordt de opdrachtgever aansprakelijk gesteld voor de geleden schade.

 

Art. 8 Levering

Ilona Dijkstra Fotografie spant zich in de gewenste foto’s zo spoedig mogelijk aan te leveren. Aan geschatte leveringstermijnen die de fotografe aangeeft kunnen geen rechten worden ontleend.

 

De gekozen foto’s ontvang de klant in kleur en zwart-wit. Het is niet mogelijk om de onbewerkte bestanden en/of RAW bestanden te ontvangen.

 

 

contact/ tel:0615185869

Fotograaf - specialisme Newborn - Zwangerschap - familie - portret

Fotograaf met passie!

WhatsApp Chat via Whatsapp