actie: €115,-
Zwangerschap en Newbornreportage.

Een fantastische mogelijkheid om jouw zwangerschap te laten vastleggen in de natuur en zodra je bevallen bent een fotoreportage van jullie kleine wondertje.Wat krijg je hiervoor: Van beide fotoshoots krijg je 3 digitale foto's op USB. Uiteraard is er de mogelijkheid om extra foto's bij de bestellen. Fotoafdrukken zijn al te bestellen vanaf €6,50 en digitale bestanden vanaf €10,- (bij afname van 15 stuks). Losse digitale bestanden kosten €15,-.

Zwangerschapshoot

We gaan de natuur in en maken prachtige foto’s in een ongedwongen sfeer van jouw prachtige buik. Natuurlijk is je partner ook welkom om mee te doen met de reportage. Een fotoreportage duurt ca. 1 a 1,5 uur. Ik neem voor een fotoshoot de tijd en kijk niet op 15 minuten meer of minder.

Newbornshoot

Ik kom bij jullie thuis foto’s maken van jullie kindje. Ik heb een mobiele fotostudio bij mij inclusief newborn kussen voor het mooi poseren van jullie kindje. Verder neem ik allerlei accessoires mee die jullie kunnen gebruiken. Denk hierbij aan kleedjes en mooie doeken. Natuurlijk is er ook gelegenheid om met broertjes, zusjes en ouders te poseren. Een fotoreportage duurt ca. 2-3 uren.

Pakketten

115
Zwangerschap + Newborn
 • Zwangerschapsshoot buiten + newbornshoot
 • Ca. 20 a 25 bewerkte foto’s per shoot voorzien van logo voor het kiezen van de foto’s.
 • 6 digitale fotobestanden in hoge resolutie op USB stick (3 zwangerschapsfoto’s en 3 newbornfoto’s)
 • hoge kwaliteit afgedrukte foto’s al vanaf €6,50 en digitale bestanden voor €15,-;
 • 10km buiten Roden, reken ik € 0,25 per kilometer;

Na de fotoreportage zijn er verschillende mogelijkheden qua na bestellen van uw foto’s zo kunt u extra digitale bestanden mee bestellen op de USB stick of foto’s in diverse afmetingen en materialen na bestellen.

240
Zelfde pakket, maar dan met 20 foto's ipv. 6! Te verdelen over de shoots.
 • Zwangerschapsshoot buiten + newborn binnen
 • Ca. 20 a 25 bewerkte foto’s voorzien van logo voor het kiezen van de foto’s (per shoot).
 • 20 digitale fotobestanden in hoge resolutie op USB stick
 • hoge kwaliteit afgedrukte foto’s al vanaf €6,50 en digitale bestanden voor €15,-;
 • 10km buiten Roden, reken ik € 0,25 per kilometer;

Na de fotoreportage zijn er verschillende mogelijkheden qua na bestellen van uw foto’s zo kunt u extra digitale bestanden mee bestellen op de USB stick of foto’s in diverse afmetingen en materialen na bestellen

TOTAAL Aanbod

Even voorstellen

IK BEN ILONA DIJKSTRA

Mooie momenten vast leggen heeft me altijd al geboeid. Fotograferen was altijd een hobby van me. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van mijn passies.

Ik vind het geweldig om met een kunstzinnige blik naar een onderwerp te kijken.
Ook vind ik het prachtig om in de natuur mooie portret foto’s te maken. Spelen met het licht en de prachtige kleuren van de natuur, dit geeft mij veel inspiratie.

Ik vind het belangrijk om diversiteit en kwaliteit af te leveren aan de klant. Dit geldt voor een bedrijfsreportage, maar ook voor een foto shoot of een trouwreportage.
Ik probeer de foto’s op een speelse en ongedwongen manier te maken.

Ik richt mij op:

 • Portret- en familiefotografie, Newborn / zwangerschapshoot, 
 • Bedrijfsfotografie.

Daarnaast maak  ik ook eigen werk. Dit kan thema gericht zijn, maar ik vindt het ook heerlijk om met mijn camera op pad te gaan in de Drentse bossen. Dit vindt u terug onder het kopje eigen werk.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio.

 

Contact:

TEL:  0615185869


oto’s zwangerschap, New Born fotograaf buiten, binnen,  fotograaf Groningen, Fotograaf Leek, Fotograaf Drenthe, professionele fotograaf. baby fotograaf. Zwangerschapsfotograaf. Fotoshoot kinderen, foto roden, foto baby.

Werkgebied: regio Groningen, Drenthe en Friesland
info@ilonadijkstra.nl