vanaf €79,50 incl. 3 digitale foto's

Bent je op zoek naar een fotograaf voor een leuke spontane fotoshoot in Groningen, Drenthe of Friesland? Dan bent je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer vooral in de natuur maar ook in stedelijke en industriële omgevingen. Een fotoshoot in de natuur is zeer geschikt voor spontane foto's in een ongedwongen sfeer. Locaties waar ik graag fotografeer zijn in de omgeving van Roden, Roderwolde (Onlanden) en in Groningen (zowel in de binnenstad, Ebbingekwartier als bij de Wolkenfabriek). Maar, heb je zelf een leuke fotolocatie op het oog dan is het ook mogelijk om daar te fotograferen!

Fotoshootduur ca. 1 a 1,5 uur

In een ongedwongen sfeer maak ik foto’s van jou of jouw gezin. Dit duurt ongeveer 1 uur a 1,5 uur. Natuurlijk kan een fotoshoot met vriendinnen/vrienden ook.
Met buitenfotoshoots ben je afhankelijk van het weer. Ik houdt het weer daarom ook goed in de gaten. Mocht het weer slecht zijn, dan plannen we gewoon weer een nieuwe afspraak.
Daarnaast is het ook mogelijk om een fotoshoot kado te geven. Ik heb daarom digitale cadeubonnen ontworpen die u zelf kunt uitprinten. Het voordeel hiervan is dat we er een persoonlijke boodschap op kunnen zetten.

incl. 3 foto's op usb

Na de fotoreportage zijn er verschillende mogelijkheden qua na bestellen van uw foto’s. Je krijgt een gevarieerde galerij foto’s per mail toegestuurd voor het maken van de selectie (deze foto’s zijn voorzien van logo). Digitale foto's krijg je zowel in kleur als in zwart-wit. Het is verder mogelijk om extra digitale foto's mee bestellen op de USB stick of gedrukte foto’s in diverse afmetingen en materialen na bestellen. Dit is ook zeker de moeite waard! De kwaliteit van de gedrukte foto's is prachtig. Bij de een fotoshoot van €79,50 zitten 3 digitale foto's inbegrepen.

TIP: Leuk om kado te geven - kadobon

Ik heb een digitale kadobon ontworpen, leuk om iemand mee te verrassen!

Pakketten

79.5
Fotoreportage 3 foto's incl.
 • 1 a 1,5 uur durende fotoreportage;

 • Foto’s worden op buitenlocatie gemaakt;

 • professionele nabewerking;

 • 3 digitale fotobestanden in hoge resolutie op USB stick (zowel in kleur als zwart-wit) + plus de mogelijkheid om extra foto’s na te bestellen;

 • hoge kwaliteit afgedrukte foto’s al vanaf €6,50 en digitale foto’s voor €15,- na te bestellen;

 • 10km buiten Roden reken ik € 0,25 per kilometer. Boven de 30 minuten reistijd *gerekend v.a. Roden, reken ik extra reistijd.

Na de fotoreportage zijn er verschillende mogelijkheden qua na bestellen van uw foto’s zo kunt u extra digitale bestanden mee bestellen op de USB stick of foto’s in diverse afmetingen en materialen na bestellen.

220
fotoreportage 15 foto's.
 • 1 a 1,5 uur durende fotoreportage;
 • Ca. 20 a 25 bewerkte foto’s voorzien van logo voor het kiezen van de foto’s (per shoot).
 • 15 digitale fotobestanden in hoge resolutie op USB stick
 • hoge kwaliteit afgedrukte foto’s al vanaf €6,50 en digitale bestanden voor €15,- ;
 • 10km buiten Roden, reken ik € 0,25 per kilometer. Boven de 30 minuten reistijd *gerekend v.a. Roden, reken ik extra reistijd.

Na de fotoreportage zijn er verschillende mogelijkheden qua na bestellen van uw foto’s zo kunt u extra digitale bestanden mee bestellen op de USB stick of foto’s in diverse afmetingen en materialen na bestellen

TOTAAL Aanbod

Our about

Ilona Dijkstra

Mooie momenten vast leggen heeft me altijd al geboeid. Fotograferen was altijd een passie van me. 3 jaar geleden heb ik mijn opleiding bij het Fotografie-instituut afgerond en heb ik van fotograferen mijn baan kunnen maken!

 


Ik probeer de foto’s op een speelse en ongedwongen manier te maken.

Ik richt mij op:

 • Portret- en familiefotografie, Newborn/ zwangerschapshoot, 
 • Bedrijfsfotografie.

Daarnaast maak  ik ook eigen werk. Dit kan thema gericht zijn, maar ik vindt het ook heerlijk om met mijn camera op pad te gaan in de Drentse bossen. 

Contact / tel:0615185869

Werkgebied: regio Groningen, Drenthe en Friesland
info@ilonadijkstra.nl