ilona dijkstra fotografie

Kinder fotoshoot

Cakesmash
Themashoots
Verjaardagshoots
Portret fotoshoot - studio of natuur

Mogelijkheden:

Confettishoot

vraag naar de mogelijkheden

Hierom kies je voor ilonadijkstra
fotografie

Veel ervaring

Afgelopen jaren heb ik veel kinderen gefotografeerd. Ook heb ik jarenlange ervaring met het werken met kinderen omdat ik 13 jaar in de kinderopvang heb gewerkt. Kinderen voelen zich bij mij snel op hun gemak.

Alle foto's professioneel bewerkt

De foto's van de cake smash fotoshoot die jullie krijgen voor het maken van een keuze worden vooraf professioneel door mij bewerkt. Zo weet je direct hoe het eind resultaat eruit gaat zien.

Meer dan alleen maar digitale foto's


Er zijn bij mij prachtige materialen beschikbaar om de foto's op af te drukken. Forex, dibond, plexiglas. Ook fotoafdrukken worden afgedrukt op Fujipapier dat voldoet aan de hoogste eisen qua scherpte, kleur en glans. Foto's komen er daardoor veel mooier uit dan wanneer er via de lokale winkels besteld wordt.

Fotoshoot kado

Cadeautip!

Geef een fotoshoot kado.

Newborn fotograaf Groningen

Over mij

Ik ben Ilona Dijkstra en heb sinds 5 jaar mijn eigen bedrijf. Spelen met het licht en de prachtige kleuren van de natuur geven mij veel inspiratie. Ik vind het belangrijk om diversiteit en kwaliteit af te leveren aan de klant. Ik probeer mijn klanten te fotograferen op een speelse en ongedwongen manier.

Fotograaf - specialisme Newborn - Zwangerschap - familie - portret

Fotograaf met passie!

WhatsApp Chat via Whatsapp