ilona dijkstra fotografie

Newborn Studioshoot

In mijn fotostudio maak ik mooie geposeerde foto's van jullie kindje. Ik heb een ruim assortiment aan newborn accessoires waaruit jullie kunnen kiezen.
Tijdens de fotoshoot is er ruimte om als ouders, broertjes of zusjes samen met jullie kindje op de foto te gaan.

lifestyle newborn fotoshoot

Bij een lifestyle newborn fotoshoot kom ik bij jullie thuis. Jullie zijn als gezin in jullie eigen omgeving en kunnen lekker met de kleine knuffelen. Ik leg bijv. het in bad gaan van de baby vast, de voedingsmomenten, het knuffelen met grote/broer of zus. Met je kindje op de foto in de prachtige babykamer. Of we gaan lekker aan de wandel met de kleine. Ook horen huisdieren bij de familie en zeker bij de foto's.

Hierom kies je voor ilonadijkstra
fotografie

Lief, zorgzaam en geduldig

Ik krijg vaak van mijn klanten te horen dat ik lief ben met de baby's en veel geduld heb. Ik neem voor elke fotoshoot de tijd om de perfecte plaatjes te kunnen schieten. Daarnaast houdt ik van humor en een praatje.

Alle Foto's professioneel bewerkt

De foto's die jullie krijgen voor het maken van een keuze worden vooraf professioneel door mij bewerkt. Zo weet je direct hoe het eind resultaat eruit gaat zien.

Meer dan alleen maar digitale foto's


Veel fotografen bieden alleen maar digitale foto's aan. Er zijn bij mij prachtige materialen beschikbaar om foto's op af te drukken. Forex, dibond, plexiglas. Ook fotoafdrukken worden afgedrukt op Fujipapier dat voldoet aan de hoogste eisen qua scherpte, kleur en glans. Foto's komen er daardoor veel mooier uit dan waneer er via de lokale winkels besteld wordt. Afdrukken doe ik niet zelf, maar hiervoor heb ik een aantal externe partners.

Cadeautip!

Over mij

Ik ben Ilona Dijkstra en ben getrouwd met Sander. Samen hebben wij een prachtige dochter van 2 jaar oud. 4 jaar geleden heb ik mijn vorige baan opgezegd en ben ik mij volledig gaan storten op de fotografie. Inmiddels heb ik ruime ervaring in o.a.Newborn fotografie en ik heb ik wekelijks baby’s voor de lens. 

Momenteel zijn wij druk bezig met de realisatie van een fotostudio in Roden. Deze wordt in februari/maart 2020 opgeleverd. Tot die tijd maak ik gebruik van mijn mobiele studio die ik overal mee naar toe neem. 

Ik vind het belangrijk om diversiteit en kwaliteit af te leveren aan de klant. Voordat ik fotograaf ben geworden heb ik 13 jaar in de kinderopvang gewerkt. Ik kan dan ook goed met kinderen omgaan en krijg dit ook regelmatig van mijn klanten te horen. 

 

Fotograaf - specialisme Newborn - Zwangerschap - familie - portret

Fotograaf met passie!

WhatsApp Chat via Whatsapp