Zwangerschapsshoot in de sneeuw!

Begin februari werd ik gebeld door een aanstaande vader die zijn vriendin wilde verassen met een zwangerschapsshoot. Wat een lief gebaar. De reportage werd geboekt en de de dag van de verrassing brak aan.

Op de ochtend zelf keek ik naar buiten…en wat zag ik tot mijn verbazing allemaal sneeuw! Voor de foto’s super natuurlijk. Maar toch maar even met de vader in spe overleg gehad of zijn vriendin dit aan durfde. Want het was natuurlijk wel erg koud buiten. Maar ze vond het juist heel erg mooi om in de sneeuw te fotograferen. Dus dik ingepakt ging ik op pad!

En wow wat is Florien prachtig zwanger en wat zagen de aanstaande ouders er trots uit! Een prachtige mooie buik in een blauwe jurk…en wat kwamen de kleuren mooi uit in de sneeuw en op de achtergrond de Onlanden. Het mooie van deze locatie was, dat moeder uit Groningen komt en vader een echte Drent is. Dus zo kregen we de combinatie van hun beiden heel mooi vast gelegd. Op de achtergrond de rook pluimen van de Suikerfabriek en op de voorgrond de Onlanden en de troste papa en mama to be!

Nu is het wachten op de geboorte van de kleine, want ik ook de newbornreportage mag ik maken! Daar hebben we zin in! Om deze kleine te mogen vastleggen.

Lijkt het jou ook leuk om een zwangerschapsshoot te boeken? Kijk dan eens voor meer informatie op:

Zwangerschapsshoot aanbieding