• 0615185869
 • info@ilonadijkstra.nl
 • Ma - Vr: 9:00 - 17:00
ZWANGERSCHAPSSHOOT GRONINGEN, DRENTHE, FRIESLAND

ilona dijkstra fotografie

Previous
Next

Zwangerschapsshoot locaties

Zwanger zijn is een bijzondere gebeurtenis in jouw leven. Je kan dit bij mij vastleggen via een zwangerschapsshoot bij jou thuis in de babykamer of in de buitenlucht/natuur. Als fotograaf vind ik het belangrijk dat de klant zich op haar gemak voelt.

Thuis in de babykamer of in de natuur levert het beste resultaat voor spontane foto's in een ongedwongen sfeer. Plaatsen waar ik veel fotografeer zijn in de omgeving van Roden, Roderwolde (Onlanden) en in Groningen;Maar heb je zelf een leuke fotolocatie op het oog dan is het ook mogelijk om daar te fotograferen!

CORONA UPDATE
Een fotoshoot tijdens de Coronaperiode is weer mogelijk, echter wel met de door het ministerie gestelde maatregelen. Concreet betekend dit dat de 1,5 meter tussen mij en jullie als klant gewaarborgd moet worden. Dit is in de natuur geen probleem!

Fotoshootduur 1-1,5 uur

BUITEN:
We gaan de natuur in en maken prachtige foto’s in een ongedwongen sfeer van jouw prachtige buik. Natuurlijk is je partner ook welkom om mee te doen met de reportage.

BINNEN
Bij jou thuis in de babykamer, een mooie ongedwongen sfeer. Ook de babykamer wordt natuurlijk vastgelegd. Je gaat gewoon je gang in het kamertje en we maken daar foto’s van. Maar ook geposeerde foto’s van jouw prachtige buik. Natuurlijk is je partner ook welkom om mee te doen met de reportage.

Portfolio

zwangerschapshoot

bekendmaking zwangerschap

pakketten

*Brons*
Fotoshoot incl.
5 foto's

Kadotip
125
 • Tijd 1,5 uur
 • minimaal 25 foto's met logo voor het maken van jouw keuze
 • 10km buiten Roden, reken ik € 0,25 per kilometer, Boven de 30 minuten reistijd *gerekend v.a. Roden, reken ik extra reistijd
 • Foto's via wetransfer

*SILVER*
fotoshoot incl.
10 foto´s

incl. vergroting 20x30
185
 • Tijd 1,5 uur
 • minimaal 25 foto's met logo voor het maken van jouw keuze
 • 10km buiten Roden, reken ik € 0,25 per kilometer, Boven de 30 minuten reistijd *gerekend v.a. Roden, reken ik extra reistijd.
 • Foto's op USB
+vergroting

*gold*
Zwangerschap
+Newborn

Incl 5 foto's van beide shoots + mini album
250
 • Tijd ca. 5 uur
 • minimaal 25 foto's met logo voor het maken van jouw keuze
 • 10km buiten Roden, reken ik € 0,25 per kilometer, Boven de 30 minuten reistijd *gerekend v.a. Roden, reken ik extra reistijd.
 • Foto's op USB
+ mini album

Uitleg pakketten:

Na het kiezen van het startpakket is het natuurlijk mogelijk om na de fotoshoot extra foto’s bij te bestellen. Dit kan zowel digitaal op USB als afgedrukt bij een professionele drukkerij. Dit is ook zeker aan te raden! 

Kies je direct voor het gouden pakket dan krijg je een mini  album kado met de 10 gekozen foto’s (zie voor een voorbeeld de foto hiernaast (op pc) of hieronder (voor smartphones).

Pakketten:

1 digitale foto €20,-

5 digitale foto’s €75,-

10 digitale foto’s €125,- 

15 digitale foto’s €175,-

Afgedrukte foto’s zijn te bestellen va. €6,50 voor een afdruk van 10x15cm op bijv. Fuji Digital Professional II (Glossy). Ook is het mogelijk om vergrotingen te bestellen op Dibond, Plexiglas, PVC, Forex, Hout en Canvas.

Cadeau tip!
Werkgebied: regio Groningen, Drenthe en Friesland
info@ilonadijkstra.nl

Over mij

Ik ben Ilona Dijkstra en heb sinds 3 jaar mijn eigen bedrijf. Momenteel zijn wij druk bezig met de realisatie van een fotostudio in Roden. De verwachting is dat deze in januari 2020 wordt opgeleverd. Tot die tijd maak ik gebruik van mijn mobiele studio die ik overal mee naar toe neem. 

Spelen met het licht en de prachtige kleuren van de natuur geven mij veel inspiratie.

Ik vind het belangrijk om diversiteit en kwaliteit af te leveren aan de klant. Dit geldt voor een bedrijfsreportage, maar ook voor een newborn of familiereportage!
Ik probeer de foto’s op een speelse en ongedwongen manier te maken

 

contact/ tel:0615185869

Fotograaf - specialisme Newborn - Zwangerschap - familie - portret

Fotograaf met passie!

WhatsApp chat Vragen of direct boeken? Stuur mij een Whatsapp