Zwangerschapsshoot Groningen, Drenthe, FrieslanD

Zwangerschapsshoot locaties

Zwanger zijn is een bijzondere gebeurtenis in jouw leven. Je kan dit bij mij vastleggen via een zwangerschapsshoot bij jou thuis in de babykamer of in de buitenlucht/natuur. Als fotograaf vind ik het belangrijk dat de klant zich op haar gemak voelt.

Thuis in de babykamer of in de natuur levert het beste resultaat voor spontane foto's in een ongedwongen sfeer. Plaatsen waar ik veel fotografeer zijn in de omgeving van Roden, Roderwolde (Onlanden) en in Groningen;Maar heb je zelf een leuke fotolocatie op het oog dan is het ook mogelijk om daar te fotograferen!

Fotoshootduur 1-1,5 uur

BUITEN:
We gaan de natuur in en maken prachtige foto’s in een ongedwongen sfeer van jouw prachtige buik. Natuurlijk is je partner ook welkom om mee te doen met de reportage.

BINNEN
Bij jou thuis in de babykamer, een mooie ongedwongen sfeer. Ook de babykamer wordt natuurlijk vastgelegd. Je gaat gewoon je gang in het kamertje en we maken daar foto’s van. Maar ook geposeerde foto’s van jouw prachtige buik. Natuurlijk is je partner ook welkom om mee te doen met de reportage.

TIP: Zwangerschap en newborn €115,-

Na de fotoshoot bewerk ik de foto's thuis en krijgen jullie de foto's (eerst met logo) toegestuurd. Hieruit kunnen jullie een keuze maken. 3 foto's zijn inbegrepen, maar het is natuurlijk mogelijk om extra foto's bij te bestellen. Voor slechts €115,- heb je al een zwangerschap en newbornshoot.

Pakketten

va.€ 50
€50-, BINNEN / €65,- BUITEN
 • 1 uur durende fotoreportage bij jou thuis of;
 • ca. 1,5 uur voor een buitenshoot;
 • Ca. 15 a 20 bewerkte foto’s voorzien van logo voor het kiezen van de foto’s. Voor binnenshoot zullen het iets minder foto’s zijn.
 • 3 digitale fotobestanden in hoge resolutie op USB stick
 • hoge kwaliteit afgedrukte foto’s al vanaf €6,50 en digitale bestanden voor €15,-;
 • 10km buiten Roden, reken ik € 0,25 per kilometer, Boven de 30 minuten reistijd *gerekend v.a. Roden, reken ik extra reistijd.

Na de fotoreportage zijn er verschillende mogelijkheden qua na bestellen van uw foto’s zo kunt u extra digitale bestanden mee bestellen op de USB stick of foto’s in diverse afmetingen en materialen na bestellen

115
Zwangerschap buiten + Newborn (Meest gekozen)
 • Zwangerschapsshoot buiten + newbornshoot
 • Ca. 20 a 25 bewerkte foto’s per shoot voorzien van logo voor het kiezen van de foto’s.
 • 6 digitale fotobestanden in hoge resolutie op USB stick (3 zwangerschapsfoto’s en 3 newbornfoto’s)
 • hoge kwaliteit afgedrukte foto’s al vanaf €6,50 en digitale bestanden voor €15,-;
 • 10km buiten Roden, reken ik € 0,25 per kilometer;, Boven de 30 minuten reistijd *gerekend v.a. Roden, reken ik extra reistijd.

Na de fotoreportage zijn er verschillende mogelijkheden qua na bestellen van uw foto’s zo kunt u extra digitale bestanden mee bestellen op de USB stick of foto’s in diverse afmetingen en materialen na bestellen.

TOTAAL Aanbod

Even voorstellen

IK BEN ILONA DIJKSTRA

Mooie momenten vast leggen heeft me altijd al geboeid. Fotograferen was altijd een hobby van me. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van mijn passies.

Ik vind het geweldig om met een kunstzinnige blik naar een onderwerp te kijken.
Ook vind ik het prachtig om in de natuur mooie portret foto’s te maken. Spelen met het licht en de prachtige kleuren van de natuur, dit geeft mij veel inspiratie.

Ik vind het belangrijk om diversiteit en kwaliteit af te leveren aan de klant. Dit geldt voor een bedrijfsreportage, maar ook voor een foto shoot of een trouwreportage.
Ik probeer de foto’s op een speelse en ongedwongen manier te maken.

Ik richt mij op:

 • Portret- en familiefotografie, Newborn / zwangerschapshoot, 
 • Bedrijfsfotografie.

Daarnaast maak  ik ook eigen werk. Dit kan thema gericht zijn, maar ik vindt het ook heerlijk om met mijn camera op pad te gaan in de Drentse bossen. Dit vindt u terug onder het kopje eigen werk.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio.

 

Contact:

TEL:  0615185869


oto’s zwangerschap, New Born fotograaf buiten, binnen,  fotograaf Groningen, Fotograaf Leek, Fotograaf Drenthe, professionele fotograaf. baby fotograaf. Zwangerschapsfotograaf. Fotoshoot kinderen, foto roden, foto baby.

Werkgebied: regio Groningen, Drenthe en Friesland
info@ilonadijkstra.nl